Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina


Lilium Lemberg

Lilium Lemberg

Deze sterke roze Aziatische lelie is een eerbetoon aan veerkracht en schoonheid. De stevige stengels en duurzame bloemblaadjes maken het een uitstekende keuze voor tuinen. De levendige roze kleur van deze lelie trekt de aandacht in elke tuin of bloemschikking.

Deze lelie is niet alleen sterk, maar ook gemakkelijk te verzorgen. Het gedijt goed in goed drainerende grond en heeft weinig onderhoud nodig om te gedijen. De compacte grootte maakt het ideaal voor containers, terwijl de stevige stengels het een uitstekende snijbloem maken voor arrangementen.

Een van de beste kenmerken van deze roze Aziatische lelie is zijn vermogen om wind te weerstaan zonder te breken. Zijn robuuste karakter maakt het ook een uitstekende keuze voor landschapsprojecten waarbij een vleugje kleur nodig is, maar veerkracht ook essentieel is.

Samenvattend is deze sterke roze Aziatische lelie een prachtige en veerkrachtige toevoeging aan elke tuin of bloemschikking. De levendige kleur en het vermogen om wind te weerstaan maken het een populaire keuze voor tuiniers en landschapsarchitecten.

Meer weten?

Neem contact op