Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina

Actueel


12-12-2022

Bloembollen en planten voor Oekraïense scholen.

Doe mee met dit sociale en educatieve programma om bloembollen en planten te doneren.
Flowers4School - is een sociaal liefdadigheidsproject gericht op het vergroenen van Oekraïense scholen met bloembollen en planten, ondersteund door exporteurs en boeren uit Nederland en Oekraïne.
De primaire missie van het project is om Oekraïense kinderen kennis te laten maken met de wereld van bloemen en planten door deel te nemen aan het planten van bollen in hun schooltuinen. De Nederlandse bedrijven zijn van mening dat het planten van hun bollen in de buurt van Oekraïense scholen zal helpen om het moreel van kinderen positief te beïnvloeden en hen zal laten zien dat tuinieren een leuke bezigheid is die hun liefde voor het land en het moederland ontwikkelt.
Flowers4School bollen planten is een heuse happening waarbij kinderen bollen en planten kunnen planten in hun schooltuin of bloemperk. Ze kunnen met eigen ogen zien hoe de scheuten uit de bloembollen komen en in het voorjaar prachtige bloemen geven. Ze zullen blij zijn om te zien welke schoonheid ze met hun handen kunnen laten groeien.
Wat zit er in de set voor scholen?

Flowers4school is een doos met bloembollen en planten, die een grote collectie tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen en anderen soorten planten bevat. Evenals alle benodigde materialen voor het planten.

Doe mee via deze link

« Terug naar Actueel