Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina

Actueel


30-03-2023

Het is nu hét moment om lelie bollen te planten in de tuin! Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, lelies zijn een prachtige aanwinst voor elke tuin en bieden een spectaculaire bloei in de zomer.
Onze lelie bollen gedijen zowel in de volle grond als in potten en plantenbakken, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke tuinier. Als je nu plant, heb je de komende zomer volop bloei in je tuin en kun je ook genieten van deze prachtige bloemen als snijbloemen in huis.
Lelies zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook gemakkelijk te verzorgen en zijn bestand tegen veel verschillende weersomstandigheden. Ze hebben slechts een paar uur zonlicht per dag nodig en vereisen niet veel water, wat ze ideaal maakt voor drukke tuiniers die niet veel tijd hebben om voor hun planten te zorgen.
Bovendien zijn lelies verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten, waardoor je gemakkelijk de perfecte variëteit kunt vinden om aan je persoonlijke smaak en stijl te voldoen.
Dus waar wacht je nog op? Ga naar je plaatselijke tuincentrum en haal nu je lelie bollen om een zomer vol bloei en schoonheid in je tuin te garanderen of bestel je leliebollen online in onze webshop.

« Terug naar Actueel