Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina

Actueel


10-05-2023

Welkom bij Lily Company B.V., dé specialist in tuinlelies. Als gepassioneerde kwekers van deze prachtige bloemen zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de lelieshow in het Willem Alexander paviljoen op de Keukenhof. We kunnen niet wachten om u te laten kennismaken met onze speciale tuinlelies, waaronder onze unieke hybrides uit eigen veredeling.
Bij Lily Company B.V. vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest bijzondere en unieke leliesoorten. Zo bieden we stuifmeelvrije lelies, dubbele lelies en meerkleurige lelies aan. Deze lelies zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer geschikt als snijbloem.
Daarnaast zijn we trots op onze unieke weerbare Martagon lelie hybrides. Deze hybrides zijn niet alleen bijzonder mooi, maar ook nog eens zeer sterk en weerbaar. Hierdoor zijn ze geschikt voor allerlei verschillende weersomstandigheden en bodemsoorten.
Bent u op zoek naar pot lelies? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze pot lelies zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor een prachtige toevoeging aan uw tuin of balkon.
Bij Lily Company B.V. staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Als ervaren kwekers helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte lelies voor uw tuin of snijbloementuin. Bezoek onze stand op de lelieshow in het Willem Alexander paviljoen op de Keukenhof en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten genieten van onze prachtige tuinlelies!

« Terug naar Actueel