Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina

Actueel


26-05-2021

Na een jaar vol met maatregelen en beperkingen zijn wij helaas tot de conclusie gekomen dat de Dutch Lily Days niet door kunnen gaan. Omdat wij niet weten welke maatregelen er op het moment van de Dutch Lily Days zullen gelden hebben wij in overleg met de andere deelnemers besloten dat we ook dit jaar geen Dutch Lily Days organiseren.

.

Om onze zakelijke relaties toch de gelegenheid te geven al het moois te bekijken wat wij de aankomende jaren kunnen aanbieden zullen wij onze kas wel openstellen voor diegene die toch graag willen komen kijken. Van 8 tot 11 juni kunnen wij U op afspraak een rondleiding geven door onze kas. Dit gebeurt uitsluitend op afspraak, dus graag van te voren aanmelden. U kunt contact opnemen met Paul van Egdom, Jan Willem Metzelaar of Giel Visser om een afspraak te maken. De locatie van de showkas is Cornelis Kuinweg 15, 1619 PE Andijk.

.

Wij zullen een bescheiden catering beschikbaar hebben, zover als de corona regels toelaten. Als U mee wilt eten onder de middag verzoeken wij U dit van te voren aan te geven zodat we een lunch voor U kunnen organiseren binnen de dan geldende regels.
In de kas zullen wij de 1,5 meter blijven hanteren, dat is goed mogelijk als we rekening houden met elkaar. Wanneer u klachten heeft of met iemand in contact bent geweest die corona heeft vragen wij u om thuis te blijven. Wij zullen ervoor zorgen dat er mondkapjes en desinfecterende gel aanwezig zijn.

.

Wilt u komen kijken, neemt u dan a.u.b. contact op via e-mail of telefoon:

.

Paul van Egdom06-49374379
pve@lilycompany.nl

.

Jan Willem Metzelaar06-50676994
JWM@lilycompany.nl

.

Giel Visser06-50912971
GielVisser@lilycompany.nl

.

Tot ziens in onze showkas.

.

M.vr.gr. Paul van Egdom

« Terug naar Actueel