Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina

Actueel


24-07-2023

Andijk,

Nieuwe toetreders bij Lily Company B.V.

Het is inmiddels 14 jaar terug dat Lily Company B.V. werd overgenomen van Piet Groot door Jan Willem Metzelaar, Paul van Egdom en Bot Flowerbulbs B.V. (neven Evert en Edward).

.

Deze bestaande situatie is per 1 juli 2023 veranderd. Afgelopen dinsdag 18 juli Bot Flowerbulbs B.V. zich terug getrokken als bestuurder van Lily Company B.V. en zijn Giel Visser en Rick Metzelaar toegetreden als bestuurders/aandeelhouders van Lily Company B.V. Met deze wisseling wordt op langere termijn de continuïteit van Lily Company B.V. gewaarborgd.
Wij zijn Evert Bot en Edward Bot erg dankbaar voor alles wat zij de afgelopen jaren voor Lily Company B.V. hebben betekend, en dat zij ons deze kans gunnen om zelfstandig door te groeien.
In de toekomst zullen we onveranderd met Bot Flowerbulbs B.V. deelnemen aan de Dutch Lily Days en een nauwe samenwerking behouden.

.

We zijn zeer verheugd om onze nieuwe aandeelhouders te verwelkomen:
-Rick Metzelaar (28 jaar) heeft veel werkervaring opgedaan met kaswerkzaamheden in binnen- en buitenland en werkt sinds 2017 bij Lily Company B.V. Hij zal zich voor het merendeel toeleggen op de teelt en verwerking daarvan.
-Giel Visser (32 jaar) heeft ervaring opgedaan in de droogverkoop van bloembollen en de verkoop van snijbloemen en hij werkt sinds 2013 bij Lily Company B.V. Hij zal zich met name op de verkoop richten.

Zij werken dus al langere tijd bij Lily Company B.V. en voor beide is het dan ook de volgende stap in hun loopbaan.

« Terug naar Actueel