Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina


Lilium Double Lady

Lilium Double Lady

Deze opvallende donkerroze aziaat lelie is een lust voor het oog. De dubbele bloemen geven deze lelie een bijzonder rijke uitstraling. De bloemen hebben meerdere lagen van roze bloemblaadjes die in elkaar overlopen en zo een prachtige kleurgradatie creëren. Deze lelie is een uitstekende keuze voor het creëren van een dramatisch effect in de tuin of in een bloemstuk.

Een ander opvallend kenmerk van deze lelie is dat hij stuifmeelvrij is. Dit betekent dat de bloemen geen stuifmeel produceren en dus geen gele vlekken of vlekken op kleding of oppervlakken achterlaten. Dit maakt deze lelie ideaal voor mensen met allergieën of die gewoon geen rommelige bloemen willen.
Deze lelie is gemakkelijk te kweken en gedijt goed in goed gedraineerde grond en op een zonnige plek. Het is een winterharde plant die jaar na jaar bloeit, waardoor het een kosteneffectieve en duurzame keuze is voor tuiniers. Bovendien trekt deze lelie bijen en vlinders aan, wat helpt om de biodiversiteit in de tuin te vergroten.
Kortom, deze opvallende donkerroze aziaat lelie met dubbele bloemen en zonder stuifmeel is een prachtige keuze voor zowel tuiniers als bloemisten. Met zijn rijke uitstraling, gemakkelijke kweek en insectvriendelijke eigenschappen is deze lelie een must-have voor elke tuinliefhebber.

Meer weten?

Neem contact op