Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina


Lilium Elusive

Lilium Elusive

eze sterke OT hybride lelie is een echte blikvanger in de tuin. Het is een grote lelie, die tot wel 2,5 meter hoog kan worden, en heeft subtiele, maar prachtige zachtroze en gele bloemen. Ondanks zijn grootte straalt deze lelie een sierlijke en elegante uitstraling uit, waardoor hij een populaire keuze is onder tuiniers en bloemisten.

De zachtroze en gele kleur van de bloemen zorgt voor een mooi contrast tegen de donkergroene bladeren van de plant. De bloemen zijn groot en trompetvormig, met delicate bloemblaadjes die zachtjes naar buiten buigen. Hun zachte kleuren voegen een vleugje verfijning en elegantie toe aan elke tuin of bloemstuk.

Deze OT hybride lelie is een stevige en veerkrachtige plant die verschillende weersomstandigheden kan doorstaan. Hij gedijt goed in goed doorlatende grond en heeft een zonnige locatie nodig om tot zijn volle potentieel te groeien. Met de juiste verzorging kan deze lelie meerdere jaren bloeien, waardoor hij een duurzame en kosteneffectieve toevoeging is aan elke tuin.

Een van de unieke kenmerken van deze lelie is zijn hoogte. Met een hoogte tot wel 2,5 meter voegt hij een opvallend verticaal element toe aan elke tuin of bloemschikking. Zijn grootte maakt hem ook een goede keuze voor het planten aan de achterkant van een bloembed of als blikvanger in een grote buitenruimte.

Kortom, deze sterke OT hybride lelie met zijn grote formaat en zachtroze en gele bloemen is een prachtige toevoeging aan elke tuin of bloemschikking. Zijn veerkracht, elegante uitstraling en unieke hoogte maken hem een populaire keuze onder tuiniers en bloemisten.

Meer weten?

Neem contact op