Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina


Lilium Golden Stone

Lilium Golden Stone

Deze geel met bruin gespikkelde lelie is een toonbeeld van elegantie en kracht. Het is stevige LA hybride, die een indrukwekkende aanwezigheid heeft in elke tuin of bloemstuk. De bloemen van deze lelie hebben een zachte, licht geurende aroma, wat bijdraagt aan de rustige en serene uitstraling van de plant.
De lichtgekleurde bloemen zijn een streling voor het oog en hebben een subtiele charme die niet te overtreffen is. Het is een verademing om te zien hoe de bloemblaadjes elegant uitwaaieren, waarbij ze de fijne nuances van zacht geel en lichtroze mengen om een verfijnde kleurcombinatie te creëren.
Deze LA hybride lelie gedijt goed in goed gedraineerde grond en op een plek met voldoende zonlicht. Met zijn sterke stengels en uitgesproken aanwezigheid, is deze lelie een fantastische keuze voor een statement-stuk in uw tuin of als aanvulling op uw bloemstukken.
In het kort is deze lelie een elegante verschijning die de verbeelding prikkelt met zijn stevige stengels en zijn subtiel gekleurde, licht geurende bloemen. Het is een plant die zowel rustgevend als indrukwekkend is en die een unieke toevoeging zal zijn aan elke tuin of bloemstuk.

Meer weten?

Neem contact op