Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina


Lilium Hotpants

Lilium Hotpants

Deze prachtige roze lelie met dubbele bloemen is werkelijk een lust voor het oog. De weelderige bloemen zijn opgebouwd uit meerdere lagen van roze bloemblaadjes die in elkaar overlopen en zo een mooie kleurgradatie creëren. De dubbele bloemen geven deze lelie een bijzonder rijke uitstraling en maken hem tot een opvallende verschijning in elke tuin of bloemstuk.

Een ander opvallend kenmerk van deze lelie is dat hij stuifmeelvrij is. Dit betekent dat de bloemen geen stuifmeel produceren en dus geen gele vlekken of vlekken op kleding of oppervlakken achterlaten. Dit maakt deze lelie ideaal voor mensen met allergieën of die gewoon geen rommelige bloemen willen.

Deze lelie is relatief gemakkelijk te kweken en gedijt goed in goed gedraineerde grond en op een zonnige plek. Het is een winterharde plant die jaar na jaar bloeit, waardoor het een kosteneffectieve en duurzame keuze is voor tuiniers. Bovendien trekt deze lelie bijen en vlinders aan, wat helpt om de biodiversiteit in de tuin te vergroten.

Met zijn opvallende en rijke bloemen, en zijn stuifmeelvrije eigenschappen, is deze roze lelie met dubbele bloemen een uitstekende keuze voor zowel tuiniers als bloemisten. Het is een prachtige aanvulling op elke tuin en kan gemakkelijk worden opgenomen in elk bloemstuk. Of je nu op zoek bent naar een opvallende blikvanger in je tuin of een elegante toevoeging aan je boeket, deze lelie zal zeker de aandacht trekken en bewondering oogsten.

Meer weten?

Neem contact op