Sla over en ga direcht naar de inhoud van deze pagina


Lilium Red Flash

Lilium Red Flash

Deze donkerrode oriental hybride lelie is een prachtige keuze voor elke tuin of bloemstuk. De grote geurende bloemen zijn een lust voor het oog en geven elke ruimte een vleugje elegantie. De dieprode kleur van de bloemblaadjes is een waar statement en daarmee een showstopper in elke tuin.
De oriental hybride lelie staat bekend om haar sterke, stevige stelen en langdurige bloei, waardoor deze lelie wekenlang een pronkstuk in uw tuin is. De aangename geur zal de lucht vullen met een zoet aroma dat zeker bijen en vlinders zal aantrekken.
Deze lelie gedijt goed in goed doorlatende grond en geeft de voorkeur aan een standplaats met halfzon of schaduw. Met de juiste zorg zal deze oriental hybride lelie elk jaar meer bloemen produceren, waardoor het een betrouwbare en langdurige toevoeging aan uw tuin wordt.
Kortom, deze donkerrode oriental hybride lelie is een prachtige en geurende aanwinst voor iedere tuin of bloemstuk. De grote bloemen en diepe kleur maken haar een echt statement-stuk, terwijl haar veerkracht en lange levensduur ervoor zorgen dat ze nog jaren een favoriet zal zijn.

Meer weten?

Neem contact op